Razvoj modularne igrače "Lucky Truck"

Podjetje MIZARSTVO MEDVED - MEDVED ERIH, S.P. je na javnem razpisu Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 4.0 uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt operacije: Razvoj modularne igrače »Lucky Truck«.

Glavni cilj operacije je omogočiti diverzifikacijo proizvodnje z lastnim razvojem igral. V podjetju tako nameravamo segment proizvodnje pohištva razširiti še na igrala, ki so povezana s samim pohištvom, obenem pa razveseljujejo otroke in jih spodbujajo h kreativnim idejam. Prvo igralo med njimi bo modularni tovornjaček »Lucky Truck«. Na podlagi lastnega razvoja smo zasnovali tri osnovne elemente igrače, ki se z nekaj potezami spremenijo iz enega igrala v drugega ali tretjega. Investicija pozitivno vpliva na izboljšanje učinkovite rabe virov oz. snovno in energetsko učinkovitost, saj je nova tehnologija energetsko učinkovitejša in omogoča snovno učinkovitost ter zmanjšuje izpuste škodljivih snovi v okolje.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Leseni tovornjaček Lucky Truck

Kombinacija treh popularnih otroških vozil v enem. Otrok lahko popolnoma sam, brez orodja, v nekaj korakih, sestavi željeno vozilo. Vozilo je lahko tovornjak, bager ali pick-up avto. Igrača omogoča vožnjo po stanovanju ali v razredu in tako poleg osvajanja konstrukcijskih veščin otroku omogoča razvijanje gibalnih sposobnosti. Izdelek tako s svojo modularno zasnovo in možnostjo več igrač v eni nadomešča odvečne igrače in zmanjšuje odvečno potrošnjo za nove igrače.

Zakaj izbrati nas?

  • Spoštujemo dogovorjene roke,
  • pri delu smo izjemno natančni in korektni,
  • zagotavljamo vam vrhunsko izdelavo pohištva po meri,
  • pohištvo izdelujemo iz različnih materialov,
  • uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo,
  • smo zanesljiv partner z odličnimi referencami.

HITRI KONTAKT

041 693 193
© Mizarstvo Medved all rights reserved | Splošni pogoji poslovanja
>