O podjetju

Mizarstvo Medved je družinsko podjetje, ki ga je leta 1974 ustanovil Franc Medved. Na začetku smo izdelovali predvsem izdelke iz masivnega lesa, vhodna in notranja vrata, stopnice, balkonske ograje ter ostalo notranjo opremo. Z razširitvijo poslovnih prostorov, nakupom sodobne opreme ter pridobivanjem novih znanj smo našo ponudbo kontinuirano dopolnjevali in nadgrajevali.

Ljubezen do ustvarjanja mizarskih izdelkov in opreme ostaja v naši družini, saj je v letu 1991 vodenje podjetja prevzel sin Erih ter ponudbo izdelkov razširil s proizvodnjo pohištva po meri in izdelavo opreme za poslovne prostore. S postopnim uvajanjem računalniško podprte tehnologije (CNC stroji) v proces izdelave notranje opreme smo nadgradili tudi tehnološki potencial podjetja, saj lahko danes naročnikom zagotovimo izredno natančno in kakovostno izdelavo in smo kos prav vsakemu izzivu.

Od ideje do izvedbe

Pohištvo in notranjo opremo izdelujemo iz različnih materialov, saj nam najmodernejša tehnologija omogoča, da realiziramo različne želje stranke. Izdelki so prilagojeni potrebam in zahtevam individualnih ali poslovnih naročnikov, ki jim nudimo celovite rešitve pri opremi bivalnih ali poslovnih prostorov.

Z odličnimi referencami smo si pridobili sloves zaupanja vrednega podjetja, ki ga odlikujejo prilagodljivost, poslovnost, vrhunska izvedba ter odzivnost in spoštovanje dogovorov.

Našim strankam zagotavljamo različne možnosti sodelovanja, in sicer tako izdelavo opreme po načrtih naročnika kot tudi sodelovanje z arhitekti in oblikovalci notranje opreme. Še posebej bi želeli izpostaviti našo ponudbo »na ključ«, kjer vam zagotovimo idejno zasnovo projekta in celovito realizacijo od izdelave do montaže.

Vizija in poslanstvo

V prihodnosti želimo našim naročnikom nuditi še bolj drzne, kreativne in uporabne rešitve pri zasnovi in proizvodnji notranje opreme, vrhunske materiale, najvišjo kakovost izdelave ter popolnost naše ponudbe, saj je zadovoljstvo naročnika naša najpomembnejša zaveza.

Osnovni podatki

Mizarstvo Medved
Erih Medved s.p.
Trebež 21 a
8253 Artiče

Tel.: +386 (0)7/4778 750
Faks: +386 (0)7/4778 751
E-mail: info@mizarstvomedved.com

Matična št.: 5081083
ID: SI57684731
Zavezanec za DDV: da
Poslovni račun: 6000 0000 0609 716

Naziv poslovne banke: Hranilnica LON d.d. Kranj
SWIFT: HLONSI22 - Mizarstvo Medved Erih s.p.
IBAN: SI56 6000 0000 0609 716

Oglejte si našo proizvodnjo!

Zakaj izbrati nas?

  • Spoštujemo dogovorjene roke,
  • pri delu smo izjemno natančni in korektni,
  • zagotavljamo vam vrhunsko izdelavo pohištva po meri,
  • pohištvo izdelujemo iz različnih materialov,
  • uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo,
  • smo zanesljiv partner z odličnimi referencami.

HITRI KONTAKT

041 693 193
© Mizarstvo Medved all rights reserved | Splošni pogoji poslovanja